Vi har vores eget
trykkeri inhouse

Vi kan forkæle vores kunder lidt ekstra, da vi med korte deadlines kan levere de tryksager designerne skaber. Når vi printer inhouse, kan vi sikre kvaliteten på alt hvad vi producerer, og dermed garantere, at vi ikke leverer noget, der ikke er godkendt af os selv.

Vi er rigtig stærke på små oplag

Vores kunder skal bevæge sig effektivt og smidigt i deres jagt på kunder. De har ofte kun brug for et lille antal tryksager af gangen, da indholdet hele tiden skifter. Derfor er vores eget setup også fleksibelt, så vi kan servicere kunderne, når de har brug for hurtig leverance.

Vores inhouse-trykkeri er specialiseret i at levere små oplag med få timers varsel, ved f.eks. produktion af visitkort. Vi vil gerne have længere tid at reagere på, men vi står også klar, når der kommer akutte opgaver.

Det er vigtigt for os at servicere vores kunder på et højt niveau, hvad angår leveringstid og trykkvalitet. Du skal være tryg ved at overlade ofte stramme deadlines til os. Med egne printere kan vi styre produktionstiden og overholde leveringen.

Vi vil gerne høre fra dig

Du kan ringe på 86 62 29 07 eller skrive på info@digisource.dk

Du er også velkommen til at bruge formularen.